UniqFresh -ilmanpuhdistin

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

UniqFresh on markkinoiden ainoa ilmanpuhdistin, joka suodattaa sisäilmasta hiilidioksidia. Lisäksi se poistaa muut ilman epäpuhtaudet kuten huone- ja siitepölyn, homeitiöt ja pienhiukkaset.

Viihtyisä työympäristö ylläpitää työmotivaatiota. Käytettäessä UniqFresh-ilmanpuhdistinta myös säästöt ilmanvaihdon energia- ja investointikustannuksissa ovat merkittäviä. Siksi patentoitu UniqFresh on lähemmän tutustumisen arvoinen.

UniqFresh-ilmanpuhdistin sopii erityisesti toimisto- ja neuvottelutiloihin, koululuokkiin, päiväkoteihin ja muihin vastaaviin tiloihin. Se suodattaa sisäilmasta hiilidioksidia silloin, kun huoneessa on paljon ihmisiä ja pitää sisäilman laadun hyvänä.

Erityisesti sairaaloissa ja terveyskeskuksissa olemme todenneet UniqFreshin positiivisen vaikutuksen niin potilaiden kuin henkilökunnan hyvinvointiin. Design by Harri Koskinen Ilmanpuhdistimen ei tarvitse olla muovisen tai teollisen näköinen. UniqFresh ilmanpuhdistin on verhoiltu tyylikkäästi lämpimästi puulla, muotoilija Harri Koskisen suunnittelemana, jolloin laitteesta tulee osa sisustusta.

Kolme suodatintyyppiä – puhdas sisäilma:

  1. Yhdistelmä-aktiivihiilisuodatin poistaa huone-, eläin- ja siitepölyn sekä epämiellyttävät hajut.
  2. HEPA -suodatin poistaa pienhiukkaset ja homeitiöt.
  3. CO2-suodatinkasetti poistaa liian korkeat hiilidioksidipitoisuudet.

Tuloksena on puhdas ja raikas sisäilma sekä viihtyisä työympäristö, jossa työteho säilyy. Hiljainen ja tehokas UniqFresh-ilmanpuhdistimet eivät häiritse työskentelyä, vaan hoitavat tehtävänsä huomaamattoman hiljaisesti.

Valittavanasi on 2 eri mallia: UniqFresh 100 ja UniqFresh 400.

UniqFresh 100 soveltuu 1 – 3 henkilön huonetiloihin. UniqFresh 400 soveltuu esim. neuvottelutiloihin, isompiin toimistotiloihin ja koululuokkiin.

Pyörillä varustetut ilmanpuhdistimet voi myös helposti siirtää tilasta toiseen.

UniqFresh-ilmanpuhdistimet ovat heti käyttövalmiita. Niiden ainoa huoltotoimenpide on pölysuodattimen karkeasuodattimen vaihto 6 kk:n välein. HEPA-suodatin vaihdetaan viiden vuoden välein.