UniqAir ABEK -ilmanpuhdistin

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

UniqAir ABEK on ilmanpuhdistin, jonka vaikutus perustuu laadukkaaseen HEPA-suodattimeen ja suureen määrään hyvin tehokasta ABEK-aktiivihiiltä. Laite suodattaa terveyttä uhkaavia epäpuhtauksia kuten orgaanisia ja epäorgaanisia yhdisteitä, ammoniakkia, huone-, eläin-, ja siitepölyä, homeitiötä sekä pienhiukkasia.

UniqAir ABEK on kehitetty ratkaisuksi ns. SBS eli ”Sick Building Syndrome” –kohteisiin, joissa ihmiset oireilevat, vaikka selkeää rakenteellista ongelmaa ei ole löydetty. Käyttäjäkokemusten mukaan UniqAir ABEK on tehokas apu sisäilman ongelmiin. Käyttökohteissa laitteen vaikutus on huomattu ja ihmisten oireilu poistunut.

UniqAir ABEK ilmansuodattimen teho perustuu kolmivaiheiseen suodatukseen:

  1. Esisuodatin puhdistaa ilmasta suurimmat epäpuhtaudet, esimerkiksi huone- ja siitepölyn.
  2. Tehokas ABEK aktiivihiilisuodatin suodattaa erittäin laaja-alaisesti kaasumaisia epäpuhtauksia kuten epäorgaanisia ja orgaanisia yhdisteitä, myös ammoniakkia ja 2-etyyliheksanolia.
  3. HEPA-suodatin poistaa muun muassa pienhiukkasia, mikrobeja, homeitiöitä ja muita allergisten reaktioiden aiheuttajia.

Työpaikoilla ja kodeissa on partikkelimaisia ja kaasumaisia epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet tulevat huoneilmaan esimerkikiksi rakennusmateriaaleista, ilmavuodoista, ihmisistä ja vaatetuksesta sekä ilmanvaihdon mukanaan tuomista ulkoilman epäpuhtauksista, joita ovat esimerkiksi siitepölyt ja liikenteen pienhiukkaset.