AQuality POU raikasvesiautomaatti

Vesijohtoverkkoon liitettävä lattiamallinen vesiautomaatti.

Aquality on vesiautomaatti, jonka muotoilu, vankat materiaalit ja huipputeknologia tekevät tuotteesta mestarin täynnä tehokkuutta ja luotettavuutta. Huippuluokan vesiautomaatti yhdistettynä suomalaiseen huippuluokan veteen takaa aina hyvää, laadukasta vettä juuri tarpeesi mukaan.

Osasto:

Kuvaus

Hygienia ja patentoitu teknologia
Suojattu hana ja patentoitu UV-järjestelmä annostelualueella takaa, että veden kulku on suojattu koko matkan lasiin asti. Laitteessa on sisäänrakennettu mukiteline, mikä osaltaan lisää hygieniaa.

Korkeampi suorituskyky
AQuality POU Direct Chill jäähdyttää veden suoraan käytön aikana.

Turvallisuus
Laitteen vuototurvallisuutta on lisätty korkealuokkaisella turvaventtiilillä, joka estää laitteeseen tulemasta vettä, mikäli sitä ei samalla lasketa hanasta mukiin. Näin estetään vesivahinkojen syntyminen.

Ergonomia
Veden ottaminen onnistuu ilman syvää kumartelua. Korkean annostelualueen ansiosta vesiautomaatilla voi täyttää myös korkeat mukit, pienet pullot tai urheilujuomapullot ja ottaa näin vettä kerralla ennemmän mukaan.

Toimivuus ja huoltaminen
Aquality POU -automaatti on helppo purkaa, ja laitteen osat on sijoitettu siten, että niihin pääsee hyvin käsiksi. Näin huoltamisesta ja korjaamisesta on tehty mahdollisimman helppoa.

Kattava valikoima
Ideaalinen juoma-automaatti kaikkiin ympäristöihin: esimerkiksi toimistoihin, odotushuoneisiin ja julkisiin tiloihin.

Suodattimet
AQuality POU -laitteissa on vakiosuodattimina haju- ja makuvirheiden poistoon GAC-aktiivihiilisuodatin ja kiinteiden epäpuhtauksien poistoon monikerroksinen 5:n mikronin FM-suodatin. Annostelualueella on uv-suodatin, joka estää epäpuhtauksien synnyn annostelualueelle.

Tuotteen turvallisuuden lisäämiseksi automaattiin on asennettu veden sisäänottoliittimeen magneettiventtiili. Tämä pysyy suljettuna, kunnes hanasta lasketaan vettä ulospäin. Mikäli laitteessa tapahtuisi vuoto sisällä, sieltä ei pääse valumaan suurta määrää vettä lattialle ja ympäristöön.

Patentoitu UV järjestelmä
Järjestelmä takaa sen, että ilma annostelualueella pysyy bakteeri- ja virusvapaana.

Kylmän veden lämpötila 8 – 12 ºC (säädettävissä)
Mitat K/L/S: 1120/334/330mm
Paino 23 kg

Kaikki versiot on suunniteltu tarkkojen kriteerien mukaan: suorituskyky, mitat, turvallisuus, käytettävissä oleva tila ja käyttötarpeet huomioiden.